Komory chłodnicze i mroźnicze
- bez potrzeby stosowania zewnętrznego agregatu
- niskie zapotrzebowanie na energię
- półki w standardzie
- możliwość przestawienia komory w inne miejsce
- wszystko w jednym urządzeniu
- gotowanie, smażenie, frytowanie
- zmniejsza zapotrzebowanie na miejsce nawet o 50%
- 20% mniejsze zużycie surowca
- 70% mniejsze zużycie wody
- 80% mniejsze zużycie oleju
- 40% mniejsze zużycie energii
- piec inny niż wszystkie
- chowane po otwarciu drzwi
- system zamknięty
- mniej pary na kuchni
- press go
- higieniczna klamka z jonami srebra
- wersja natryskowa I bojlerowa
- efektywna wentylacja kuchni
- 70% wyższa skuteczność wytrącania tłuszczu
- mniejsze nakłady na centrale wentylacyjne
- prostota czyszczenia, filtry można myć w zmywarce
- indywidualny projekt i dobór okapu do obiektu
PROJEKT WYPOSAŻENIE SERWIS
UWAGA!Ten serwis używa pilków cookies - brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza ZGODĘ. Polityka prywatności - więcej